Nybyg og renovering

Har du brug for en elektriker til dit nybyggeri, ombygning, renovering eller tilbygning?

Med os som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning kan du forvente en høj grad af faglighed samt et højt serviceniveau. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi ikke bygningen før du – og vi selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Vi tilbyder:

  • Nyinstallering af el-installationer
  • Komplekse tekniske installationer
  • rådgiver dig i forhold til installationsmulighederne

Uanset hvilken type byggeri du står med, er det vigtigt at du har overvejet hvad bygningen skal bruges til, både nu og i fremtiden. Er dette overvejet grundigt vil du undgå dyre løsninger senere, for det kan blive en dyr affære at føre nye kabler, når først væggene er færdige. Vi står klar til at rådgive dig.

Ved nybyggeri, renovering eller tilbygning er der mange forhold, som man skal tage hensyn til – heriblandt el-arbejdet. Der er mange fordele at hente ved at have en elektriker med ved boligprojektet. Ved at tænke på el-arbejdet før projektet går i gang, slipper man for huller i den nye væg eller ærgrelsen over mangel på stikkontakter senere hen. Ved at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov fra starten, kan vi som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning rådgive og vejlede dig frem til den mest optimale løsning.