Ladestander i Middelfart, Kolding, Fredericia og resten af Fyn

Drømmer du om at lade din elbil op på din hjemmeadresse eller ønsker du at tilbyde dine medarbejdere opladning, imens de er på arbejde? Hos insta:tech ApS brænder vi for at gøre opladning af din elbil til en leg – både derhjemme og på arbejdet. Vi forstår, at valget af den rette ladestander kan være overvældende, men fortvivl ikke. Vi er her for at guide dig gennem processen og sikre, at du får den optimale løsning til dine behov.

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Middelfart, Kolding, Fredericia og flere steder på Fyn. 

Ring allerede i dag

Professionel opsætning af din ladestander

Når det kommer til installationen af din ladestander eller ladeboks, kan du trygt overlade det til vores erfarne elektrikere. Vi sikrer, at din ladestander bliver monteret korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og krav. Fra valg af installationskabel til den endelige opsætning af ladeboks, så håndterer vi det hele, så du kan nyde en problemfri opladning hver gang, du sætter kablet i din elbil. 

Er du i tvivl om, hvilken ladeløsning du skal vælge? Det forstår vi godt, for det er for mange en ny verden med mange muligheder. Vi rådgiver dig gerne, så du får den ladeløsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Fleksibel prissætning på opsætning af ladestander og ladeboks

Vi forstår, at én størrelse ikke passer til alle, når det kommer til prisen på en ladestander eller ladeboks. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine behov og dit budget. 

Hos os er der ingen standardpriser – vi gennemgår dine ønsker i samarbejde med dig og sikrer den mest økonomiske løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som elektriker kan vi også hjælpe dig med andet el arbejde, som eksempelvis:

Tag det første skridt mod en problemfri opladning

Så hvorfor vente? Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få sat gang i din nye ladeløsning. Uanset om det drejer sig om en installation derhjemme eller til din virksomhed, så står vi klar til at levere en professionel og pålidelig service, der sikrer, at du altid har strøm til din elbil, når du har brug for det.

Ring til os på telefon 29837444 eller send en mail til info@instatech.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.