El-renovering i Middelfart, Kolding, Fredericia og på Fyn

Står du overfor en ombygning, tilbygning eller renovering af dit hjem eller kontor i Fredericia, Kolding, Middelfart eller et sted på Fyn? Så er der ingen garanti for at de gamle elinstallationer passer sammen med for eksempel et nyt køkken eller måske er de ulovlige. insta:tech ApS forstår vigtigheden af at give dit hjem eller kontor en el-renovering, der skaber værdi for dig langt ud i fremtiden. Som en ung og dynamisk virksomhed brænder vi for at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme om et moderne og sikkert hjem eller kontor. 

Kontakt os allerede i dag

El-renovering med sikkerhed, kvalitet og service i fokus

Når det kommer til el-renovering, er sikkerhed, kvalitet og service vores højeste prioritet hos insta:tech. Vi forstår vigtigheden af at sikre, at dit hjem eller kontor har pålidelige og sikre el-installationer. Vores erfarne elektrikere ønsker at levere førsteklasses løsninger, der opfylder dine behov og budget.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores mål er at sikre, at dine el-installationer opfylder de højeste standarder for sikkerhed og funktionalitet. Med over 10 års erfaring kan du være sikker på, at dit projekt bliver udført til perfektion.

Udskiftning af stikkontakter

Ønsker du at skifte dine gamle stikkontakter ud med moderne og mere sikre stikkontakter i forbindelse med el-renovering, så hjælper vi gerne med det. Vi har flere typer af stikkontakter og afbrydere at vælge imellem, så du får nøjagtig de stikkontakter, der passer til din stil. 

Som erfaren elektriker med mange år i branchen kan vi også rådgive og besvare dine spørgsmål om for eksempel hvor mange stikkontakter, der skal være i et køkken. Sikkerhedsstyrelsen har nemlig faste regler for, hvor mange stikkontakter, der skal være i et rum i en privat bolig. 

Som elektriker kan vi også hjælpe dig med andet el arbejde, som eksempelvis:

Professionel og pålidelig el-renovering

insta:tech er din pålidelige partner inden for el-renovering, uanset om det er nye elinstallationer, eltavler eller stikkontakter. Ønsker du at lægge dit el arbejde i de bedste hænder, så tag kontakt til os i dag for et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 29837444 eller send en til info@instatech.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.