Varmepumpe installationer

Indkøb af varmepumpe

Uanset om du allerede selv har indkøbt en varmepumpe og mangler assistance til installationen, eller om du ønsker hjælp og rådgivning gennem hele forløbet fra købsproces til fuldført montering, så står vi til rådighed.

Vælger du at købe din varmepumpe igennem Insta:tech , så tilbyder vi et bredt udvalg af varmepumper fra nogle af branchens førende mærker. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, idet vi kun ønsker at sælge anlæg, som vi kan stå 100 % inde for. Du er ikke blot sikret den højeste kvalitet, vi har også forhandlet nogen fordelagtige priser på din kommende varmepumpe.

Spar mange penge med en varmepumpe.

Har du el, olie eller gas som opvarmningskilde i dit hus eller sommerhus? Så er der en del penge at spare ved at skifte til en varmepumpe. Udover at du får renset luften i dit hus, hvilket gavner indeklimaet, så det også et mere miljøvenligt valg, idet den nye opvarmningskilde fører til et mindsket CO2-udslip.

Mange nye modeller har desuden et ekstra filter Ion- eller plasma-filter, som renser urenheder i luften.

Den danske regering har netop sænket afgiften på strøm, da man nu anser el-varme for at være billig opvarmning. En typisk varmepumpe producerer energi svarende til 4-5 kWh, men den bruger kun 1 kWh.

Varmeforbruget kan reduceres med helt op til 80 %, ved at investere i en luft til luft varmepumpe. Vi anbefaler vores kunder at være opmærksomme på om deres kommende varmepumpe har en inverter kompressor, hvilket vil sige, at den kun kører, når der er behov for det. Varmepumpen vil med andre ord aldrig bruge mere strøm end højst nødvendigt hverken til opvarmning og køling.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?
De to vigtigste faktorer er lydniveauet og udnyttelsesgraden. Alle varmepumperne virker stort set på samme måde, idet de som bekendt er udstyret med inverter kompressor. Vi hjælper dig med at sammenligne varmepumper på kryds og tværs, så du finder det helt rigtige anlæg til netop dit hus.

Luft til luft eller luft til vand?
Hvad er forskellen på en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe fungerer ved den trækker vand igennem rørene til: Gulvvarme, radiatorer og brugsvandet. Man sætter oftest luft til vand ind i nye huse eller huse med høj varmeforbrug. Desværre viser det sig tit ikke og kunne betale sig i ældre huse, da tilbagebetalingstiden er for høj ift. Prisen. Derfor vi vil typisk anbefale luft til luft varmepumper til denne type boliger.

Luft til luft varmepumper er billige at købe og montere – typisk kan man få en luft til luft varmepumpe monteret for omkring 12000-15000.-. Hvorimod et vandbåren system typisk koster mellem 80-120.000.-.