PLC installationer

PLC styring er selve hjernen, der håndterer alle informationer og programmer inden for automatiserede processer og anlæg.

Vi har den fornødne erfaring, kompetence og det udstyr det kræver, at udføre PLC styring til alle maskinanlæg. Vi kan også foretage ændringer i eksisterende PLC programmer fra andre leverandører.

Udskiftning til PLC styring​

Drejer det sig om en ældre maskine, der er styret med elektroniske printkort, kan vi tilbyde at erstatte de udgåede printkort med en ny PLC styring, herunder med betjening via en skærmstyring, hvis du ønsker det.

Såfremt den ældre maskines mekanik stadig fungerer fint, er det måske billigere at ombygge den eksisterende styring end at få en ny, men alligevel at få en maskine, der passer helt til dine behov.

Vi ombygger eller udvider gerne en eksisterende maskinstyring.

Få en ny og let anvendelig styring af din produktion
​Med PLC styring kan du gøre din hverdag og arbejdsgang lettere. Du kan sikre dig, at du let kan skifte mellem forskellige produktioner, hvis du anvender PLC styring.

Lad os kigge på, hvad jeres behov er, så vi kan komme med forskellige løsningsforslag til en produktion, hvor I let vil kunne skifte, som det passer jer.