Netværk & data

Der er ikke noget værre end et langsomt internet. Få hjælp og rådgivning til optimal opsætning, optimering og installation af dine netværksinstallationer. Eksisterende installationer såvel som nybyg.

Køle- og varmeinstallationer

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange løsninger der findes på markedet. Vi hjælper ikke kun med installationen. Vi rådgiver dig også ift. indkøb, så du får den rigtige løsning for dig.

Centralstøvsuger

Med et centralstøvsugersystem, opnår du et bedre indeklima og bliver fri for støvpartikler. Du slipper også for at slæbe støvsugeren rundt i hele huset. Tag os med på råd, og lad os rådgive dig til den bedste løsning for dig.

Alarm & kamera

Et alarmsystem med kameraer, lader dig følge med i hvad der sker i og omkring dit hus, uanset hvor du befinder dig i verden. Det giver større sikkerhed samt tryghed. Lad os hjælpe dig med at øge trygheden i dit hjem.

Udendørs belysning

God udendørs belysning giver tryghed, oplyser din ejendom og skaber atmosfære og stemning på terrassen i de sene aftentimer. Vi hjælper dig ikke kun med installationen, men rådgiver også ift. hvordan du bedst sparer på strømmen.

El- og boligeftersyn

Et el-eftersyn er nødvendigt for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Vi gennemgår din boligs elinstallationer og udfærdiger el-eftersynet. Vi tager stikprøver af installationerne, der har som mål at afdække eventuelle fejl eller eventuelle ulovlige forhold.

Indendørs belysning

Der er mange meninger om hvad der udgør hjemmelig hygge, men alle kan vist blive enige om at belysningen spiller en stor rolle. Lys er ikke bare lys – lys er med til at skabe stemning, og derfor er det vigtigt med den rette indendørs belysning.

Energioptimering

De fleste danskere har svært ved at gennemskue, hvordan de nemmest og billigst kan få vendt deres energioptimering til en økonomisk investering – og det er her vi kommer ind. Uanset om du står med en renovering eller et nybyg, så tag os med på råd.

Varmepumpeinstallationer

Vi rådgiver ift. køb af varmepumpe og klarer installationen for dig. Vi rådgiver også om dine muligheder for tilskud og fradrag.

Smarthouse (IHC) installationer

Går du med drømme om det moderne intelligente hjem? Vi hjælper dig med at realisere den drøm. Tag os med på råd!

Sikrings- og målertavler

Eltavler er livsfarlige at arbejde på selv – kontakt os i dag og få kompetent og sikker rådgivning til dine el installationer.

Rådgivning

Om du skal renovere, bygge nyt eller har et mindre projekt, er vi altid behjælpelige med gode råd og tips til dine projekter. Kontakt os i dag!