Projektstyring

Et byggeprojekt kan give uforudsete oplevelser, når man først begynder. Man kan støde på mange uforudsete ting når man først begynder at bryde ned, brække op, og demontere. Vi hjælper dig – Vi har det store overblik, så du kan føle dig sikker på, at projektet går efter planen.

Netværk & data

Netværk er livsnerven i enhver organisation. Vi kobler, kabler og koordinerer netværk på tværs af jeres kontorer og afdelinger. Kontakt os i dag og lad os få en snak om hvordan vi får løst jeres udfordringer.

PLC installationer

PLC’en bruges til styring og regulering af maskiner og maskinanlæg. insta:tech er jeres sparringspartner til kompetent opbygning af PLC styringer. Vi tilbyder fejlfinding, servicering og opgradering af nye, samt ældre PLC anlæg.

Køle- og varmeinstallationer

Udover at designe og bygge egne løsninger efter kundernes specifikke krav, tilbyder vi professionel sparring, projektering, installering, service og reparation. insta:tech døgnvagten løser nedbrud inden for få timer.

Alarm & kamera

Vi tilbyder rådgivning og installation af alarm og videoovervågning. Hver virksomhed har forskellige behov. Derfor er grundig dialog vejen frem til den perfekte løsning for lige netop jer.

El- og boligeftersyn

insta:tech tilbyder el-eftersyn ved erhvervsejendomme, landbrugsbedrifter samt forsamlingslokaler, med en kapacitet på mere end 150 personer. Alle eftersyn udføres i overensstemmelse med bekendtgørelsen og vores KLS system, der er godkendt af Sikkerhedstyrrelsen.

Energioptimering

Vi kortlægger jeres energiforbrug og sætter fokus på de områder, hvor der er plads til forbedringer. Sammen udvælger vi de områder, med de bedste forudsætninger for at skabe besparelser for din virksomhed.

Byggestrøm

insta:tech er jeres sparringspartner i forbindelse med byggeopgaver, anlægsopgaver og renoveringsopgaver, hvor det er nødvendigt at få trukket midlertidig strøm ud til de områder, hvor der er behov for strøm.

Nybyg og renovering

Hvad enten du står med et renoveringsprojekt eller nybyggeri, så er insta:tech den rette samarbejdspartner for din virksomhed. Vi tager ansvar for vores arbejde samt den opgave og tillid, som er os betroet af vores kunder og samarbejdspartnere.