SmartHouse (IHC) installationer

IHC, som står for Intelligent House Concept, er en intelligent, moderne og brugervenlig styring af alle boligens eller virksomhedens elektriske installationer. Din installation programmeres til at kunne styre f.eks. lys, varme, alarmer, ventilation m.m. efter de forskellige beboeres individuelle behov. Selve styringen har du lige ved hånden, via din smartphone, tablet eller computer – uanset hvor du befinder dig.

Sat op korrekt, vil systemet optimere din hverdag med komfort, sikkerhed, energibesparelser og fleksibilitet. Det er brugervenligt på et helt nyt niveau, og alt kan tilpasses din families behov og ønsker.

Som eksempel, vil du selv kunne overvåge og styre alle dine energiforbrugende kilder som belysning, ventilation og varme, er det let at justere på forbruget – også når du er taget på ferie eller weekendtur, hvor du selvfølgelig stadig kan styre det hele online.

IHC forudsætter en særlig kabling af huset, som gør, at systemerne er mest velegnede til nybyggerier eller totalrenoveringer. Kravene til komfort og fleksibilitet i hjemmet, på arbejdspladsen, i daginstitutioner m.v. har aldrig været større. Derfor er behovet for intelligente installationer i såvel nybyggeri som eksisterende byggeri, der skal renoveres, også større end nogensinde før.

Er du nysgerring på hvad IHC kan i dit hjem eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi installerer, servicerer og fejlfinder på alle IHC installationer, også DOS baseret programmer.