Indendørs belysning

God indendørs belysning er altafgørende for, at skabe en god atomsfære og hygge i boligen.

Vi ved at design, bæredygtighed og brugervenlighed, er vigtige parametre når du skal have ny indendørs belysning i boligen. Vi hjælper dig med, at finde ud af hvilken type indendørs belysning, der passer bedst til din stil og bolig. Hvad enten det drejer sig om lys i opholdsstuen, køkkenet eller badeværelset, så kan vi hjælpe dig med valg af lyskilder samt montering.

Vi står også til rådighed når det kommer til at få udskiftet de gamle lamper med nye og moderne LED-lamper, glødelamper eller halogenlamper. Med nye moderne løsninger opnår du en mere tidssvarende og sikker installation, samtidig med at du forskønner din bolig med ny belysning. Det skaber ikke bare perfekte stemning i din bolig – du sparer også på strømmen.

Så uanset om du skal have monteret en dæmpede loftlampe over spisebordet, det stærke lys til garderobeskabet, eller den arbejdslampe der giver de bedste arbejdsforhold til arbejdsværelset, så er Insta:tech klar til at hjælpe dig i mål.

Moderne smart-home løsninger

Ved hjælp af trådløse stikkontakter, forprogrammerede lysscenarier, bevægelsessensorer, varmestyring og meget andet, får du løftet installationen i din bolig væsentligt. Du kan programmere og styre dine elinstallationer fra din smartphone, eller gennem den centrale styringsenhed i boligen.

Så er du interesseret i intelligente bygningsinstallationer med smart lysstyring, varmestyring m.m., kan vi kontaktes på tlf.: 29 83 74 44.